Om Kreakassen.dk og kreative ting

En kreakasse er et fantastisk produkt for børn og voksne til at lave en afstressende aktivitet og samtidig få muligheden for at lære noget nyt.

Der findes mange forskellige kreative aktiviter, og mange af dem kan du komme godt i gang med, med en DIY kreakasse. Det er det vi gerne vil hjælpe dig med på denne side, hvor du finder et stort overblik over kreakasser fra mange forskellige forhandlere.

Kreakassen.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.

vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
co2-udledning.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
affald-i-naturen.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk